Which is the best B&B in the UK?

Net zoals Carmarthenshire County Council bezoekers aantrekt met deze ontwikkeling op een van de langste stranden van Wales: zeven mijl wit zand dat zo vlak en fijn is dat het altijd het decor is geweest voor het land – een snelheidsrecord.

Achter het strand ligt een schietbaan van het Ministerie van Defensie, een dorp vol hutten en caravans, en een paar krakkemikkige maar charmante ijs- en souvenirwinkels. De plaats kan wel een geldinjectie gebruiken. Vandaar deze gloednieuwe ontwikkeling: een Landspeed-museum, een speeltuin, een beachvolleybalveld en een betaalbaar hotel met 14 kamers – de Caban – direct aan het strand.

Aan de buitenkant is het gebouw gehuld in grijs hout en gaat het sierlijk op in de duinen. In werkelijkheid is het interieur van het hotel het minst interessante deel. De familie accommodatie hier heeft een kleine doucheruimte plus stapelbedden en een kingsize bed geperst in de hoofdkamer, die is uitgerust met een smart TV (waarschijnlijk tot vreugde van de kinderen), theeset en – bij gebrek aan kunst of interieur – ramen gevuld met de bezienswaardigheden en geluiden van de kolkende oceaan.

Het is een trendy Travelodge – alsof de architecten zich hebben gerealiseerd dat het geen zin heeft om te proberen te concurreren met het karakter en de dramatiek van het landschap buiten. Het is functioneel en voldoet aan zijn eisen en is een geweldige plek om te ontspannen en uit te rusten na een dag in de buitenlucht.

Hondenuitlaters waaien ‘s morgens vroeg van het strand naar de altijd lichte, pretentieloze eetzaal voor een stevig Welsh ontbijt. Ook hier kijken grote ramen uit over de golven aan de ene kant en de kinderspeelplaats aan de andere kant. Het eten is heerlijk: pizza’s, broodjes, een korte dinerkaart en gebak uit een draaiende koelkastkast.

Net buiten de poort zijn rotspoelen te ontdekken, plaatsen om te vliegeren en rotsklimmen. Het kustpad en de glorieuze wandelroute liggen daarachter. Naast de deur is een watersportwinkel waar u kajaks, surfplanken en SUP kunt huren. Het hotel moedigt deze buitenactiviteiten actief aan.

The biggest feature here is that the price is affordable, which is more economical than other big hotels!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *